Пациентката е постъпила в клиниката по ортопедия и травматология Заради упорита

...
Пациентката е постъпила в клиниката по ортопедия и травматология Заради упорита
Коментари Харесай

В болница „Сърце и Мозък“ извадиха 8-сантиметрова акупунктурна игла от бедрото на 71-годишна жена

Пациентката е постъпила в клиниката по ортопедия и травматология

Заради упорита и мъчно лечима кожна зараза при започване на август дамата взема решение да стартира възстановяващ курс с акупунктурни процедури. По време на четвъртия сеанс една от иглите се чупи и остава в аддуктурната мускулатура на ляво бедро. С цел обездвижване на крайници и отбягване на спомагателни затруднения от болница „ Сърце и Мозък “ провеждат профилиран превоз.

Пациентката постъпва в клиниката по ортопедия и травматология, където са осъществени диагностично-образни проучвания. Локализирано е точното място на иглата с дължина към осем сантиметра наоколо до бедрената артерия. Опитните специалисти оценяват обстановката като рискова, заради действителната опция от засягане на бедрената артерия с следващ животозастрашаващ кръвоизлив. Кракът на пациентката е обездвижен изцяло до въвеждането й в операционна зала.

На 16-ти август доктор Христо Славов и доктор Стойчо Тодоров извеждат непознатото тяло сполучливо с мини инвазивен достъп под рентгенов надзор. Предстои пациентката да бъде изписана през днешния ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР